Data: 2005-06-21 12:57:22
Temat: Re: delikatny biszkopt-jak?
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 21 Jun 2005 14:06:24 +0200, Waćpanna lub Waćpan *...Magda...*, w
wiadomości news:<news:d99064$ho4$1@nemesis.news.tpi.pl> zawarł, co
następuje:
> Pzdr i bede wdzieczna za wszelkie sugestie.
5 jajek (dużych)
18 dag cukru
18 dag mąki
Piana z białek, do tego cukier, jak rozkręcisz, to żółtka, na samym końcu
mąka
Blachę mam o "fi 28", to się piecze w 175 stopniach na oko i kolor
jest cudny :)
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
|