Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia drożdżówka ze śmietaną Re: drożdżówka ze śmietaną

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: drożdżówka ze śmietaną

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Wkn" <w...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: drożdżówka ze śmietaną
Date: Tue, 16 Apr 2002 16:36:17 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 31
Message-ID: <a9hcv7$4bg$1@news.tpi.pl>
References: <oBCu8.103057$nk5.10162956@amsnews02.chello.com>
<5...@n...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: pk161.gdansk.sdi.tpnet.pl
X-Trace: news.tpi.pl 1018967847 4464 217.97.24.161 (16 Apr 2002 14:37:27 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 16 Apr 2002 14:37:27 +0000 (UTC)
X-Notice-1: This post has been postprocessed on the news.tpi.pl server.
X-Notice-2: Subject line has been filtered and leading Odp: string removed.
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-Subject: Odp: drożdżówka ze śmietaną
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:104258
Ukryj nagłówki


Użytkownik <n...@m...ch> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:5...@n...onet.pl...
> >
> >
> No to robie te drozdzowke, juz sobie siedzi w piekarniku 30 minut i boski
> zapach dociera na drugie pietro... Nie wiem tylko czy mi nie wyjdzie
troche
> zakalec, bo nie za bardzo wyroslo przed wstawieniem do piekarnika. W ogole
> bylam rozkojarzona i odmierzajac make myslalam o niebieskich migdalach a
nie o
> wadze i chyba zamiast 500 g odwazylam 250, dopiero po dodaniu jajek jakos
mi
> sie to wszystko rzadkie wydalo i na wlasna odpowiedzialnosc dorzucilam
maki "na
> oko" tak zeby uformowala sie kula.
> HMMMM, nie moge sie juz doczekac...
> Kalina
>

musze zmodyfikować przepis, bo to baardzo luźna kula, raczej kula klapciata
:) Pół kilo w zupełności wystarczy.
Ja jak wymieszam ciacho z rodzynkami, to wsadzam z kruszonką na górze do
piekarnika na jakieś 80 stopni i jak za jakieś 20-30 minut znacznie
podrośnie zwiększam temperaturę do 180 stopni. Dziś mi znów wyszło cudo,
pożarłyśmy z koleżanką ćwierć, a robiłam w średniej tortownicy.
Teraz pyrkocze sos do spagetti :-))

Wkn


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
16.04 n...@m...ch
16.04 Wkn
18.04 n...@m...ch
18.04 Wkn
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?