Data: 2001-10-28 16:51:20
Temat: Re: gicz cieleca - osso buco - dluuugie
Od: Cezary Gmyz <c...@z...media.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
in article 003301c15fae$795beba0$0200a8c0@tea, Herbatka at b...@d...com.pl
wrote on 28-10-2001 13:49:
> To tak na wszelki wypadek podaje pare przepisow na osso buco.
Droga Herbatko a tak wlasciwie to czym przekroic te cholerna kosc. Bo
pojechalem do domu i usilowalem pokroic ja w plastry ale zprzez pol godziny
pracowania brzeszczotem do metalu udalo mi sie ja zaledwie naciac do polowy
i w rozpaczy upieklem ja w calosci w rozmarynie. Bylo bardzo dobre ale ja
marze, zeby dostac sie do szpiku. Po ponad dwoch godzinach spedzonychw
piekarniku miesko bylo cudowne ale kosc nie zmiekla ani na jote. Teraz
wrzucilem ja do gara z woda i sie gotuje. Mam nadzieje, ze tak zmieknie i
wreszcie dobiore sie do szpiku
Czarek
|