Data: 2002-08-19 13:42:04
Temat: Re: i znow creme fraiche
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 19 Aug 2002 15:46:14 +0200, "Magdunia"
<m...@k...net.pl> wrote:
>
>"Waldemar Krzok" <w...@u...fu-berlin.de> wrote in message
>news:3D60F79A.7070109@ukbf.fu-berlin.de...
>>
>> >>Ucze sie francuskiego i Francuzka powiedziala, ze creme fraiche dodaje
>sie
>> >>do kawy. W swietle tego co tu kiedys pisaliscie nie moze wiec to byc
>> >>kwasne...
>> >>Jak to wiec jest???
>> >>Wyjasnienia poprosze, zrodla itp.
>> >>
>> > zrodel zadnych nie mam, poza tym, ze w ROZNYCH krajach jest to
>> > cos innego - u nas kwasne, we Francji (chyba) nie.
>>
>> we Francji to jest, jak nazwa wskazuje, świeża śmietana ;-)
>
>No to kicha, bo nie moge udowodnic, ze w innych krajach to cos innego
>;-(((((
>
>Magda
a w jaki sposob Ty masz to udowadniac? Przyniesc rekwizyty??? Wez
wrzuc do googla ten creme fraiche i popatrz co sie ukaze
Krysia
>
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|