Data: 2004-01-21 21:38:57
Temat: Re: jak sobie radzicie z maslem?
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <bumcqq$12td$1@mamut.aster.pl>,
"rena" <r...@a...pl> wrote:
> Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:wlalos-7347A4.18161321012004@gw1.news.tpi.pl...
>
> > A co chcesz z nim zrobić? Posmarować chleb? Użyć do smażenia,
> > gotowania, pieczenia?
>
> do smarowania pieczywa
>
> > Na przyszły raz wydaj parę groszy więcej na masło w dobrym gatunku. Nie
> > będzie twarde i lepiej się zachowuje w zastosowanaich kuchennych.
>
> czyli prawdziwe maslo w dobrym gatunku nie twardnieje w lodowce? zdziwiona
> jestem, bo kujpilam wlasnie polecone przez pare osob i jest twarde jak
> kamien... moze podasz jakas nazwe?
Zajrzałem, co tam mam w lodówce -- Masło prawdziwe ekstra, Rolnicza
Spółdzielnia Produkcyjna Powsinek, miękkie jak plastelina.
Władysław
|