Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.task.gda.pl!new
sfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!diablo.theplanet.net!newsfeed.icl.net!colt.
net!newspeer.clara.net!news.clara.net!newsfeed.wirehub.nl!cleanfeed.casema.net!
news.casema.net!not-for-mail
From: "Dagmara" <a...@c...net>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <DofW4.16178$zA1.400442@news.tpnet.pl>
Subject: Re: jak to ma byc?
Date: Tue, 23 May 2000 01:45:16 +0200
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4132.1200
X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4132.1200
Lines: 28
Message-ID: <3929c718$0$905@reader3>
NNTP-Posting-Host: 7dyn61.utr.casema.net
X-Trace: reader3 959039256 905 212.64.34.61
X-Complaints-To: http://www.casema.net/abuse
X-Abuse-Info: Otherwise we will be unable to process your complaint properly
X-Abuse-Info: Otherwise we will be unable to process your complaint properly
X-Server-Date: 22 May 2000 23:47:36 GMT
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:28398
Ukryj nagłówki
"Zalewscy" <j...@p...onet.pl> wrote in message
news:DofW4.16178$zA1.400442@news.tpnet.pl...
> Chcialabym wiedziec, jaki procent z nas interesuje nie tylko - ile lyzek
> czego i w jakiej temperaturze piec, ale rowniez - dlaczego tak, a nie
> inaczej? Kto to wymyslil, kiedy zaczeto tak robic i w jakim kraju? Czy
> powinnismy dzielic sie nasza wiedza, czy zostawic ja dla siebie i swoimi
> wywodami nie irytowac innych? Przyznaje, ze naleze do czesci grupowiczow
> szukajacej wytchnienia w milej atmosferze grupy, w jej opowiesciach i
> ciekawostkach. Ale przepisy sa takze bardzo wazne, bardzo pomocne, uwagi
ze
> swiata przydaja sie przy wyjazdach....
> Czy sadzicie, ze na grupie powinny przewazac "suche" przepisy, czy wraz z
> rozwazaniami na tematy kulinarne?
Dopiero co sie pojawilam na grupie, wiec przede wszystkich wszystkich witam.
Uwazam, ze opowiesci kulinarne, anegdoty i ciekawe zdarzenia towarzyszace
tworzeniu lub odkrywaniu nowej potrawy sa jak najbardziej interesujace.
Mysle, ze dzieki szczypcie historii dodanej do przepisu, potrawa uzyskuje
cos na ksztalt duszy :)))
Dagmara
------------------------------------------
http://www.casema.net/~afanas
|