Data: 2005-08-07 11:50:38
Temat: Re: jogurty a żelatyna
Od: "Akulka" <s...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Zenon Grodzki" <z...@l...blaszak.dom> napisał w wiadomości
news:slrn.pl.df74qs.52.zeno@lfs.blaszak.dom...
> Potwierdzam. Jogurtu Bakomy używam jako startera do jogurtu domowego.
> Nie dodaję do mleka ani mleka w proszku, ani tym bardziej żelatyny
> a jogurt mimo to jest gęsty.
Wiem, że przepisów na jogurt było wiele, ale skoro tobie udaje się gęsty, to
może byłbyś skłonny podzielić się proporcjami i instruktażem? Mnie jakiś
taki rzadszy wychodzi. Z bakomą nie próbowałam, ale stawiam jednak bardziej
na to, iż chodzi o proporcje w moim przepisie lub kroczki (kruczki) w
przygotowywaniu.
Pozdrawiam,
Akulka
|