« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.icp.pl!news.icp.pl!not-for- From: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kaczka pieczona - jak? Date: Sat, 22 Apr 2006 15:38:38 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 16 Message-ID: <e2dbk8$d9$1@opal.icpnet.pl> References: <e18ji4$jmp$1@opal.icpnet.pl> <e2aa50$mp6$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: c129-28.icpnet.pl X-Trace: opal.icpnet.pl 1145713096 425 85.221.129.28 (22 Apr 2006 13:38:16 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 22 Apr 2006 13:38:16 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:266733 Ukryj nagłówki > Kaczkę natrzeć tylko solą i majerankiem - nie żałować. Powinna poleżeć z |
Zobacz także