Data: 2007-12-18 22:53:54
Temat: Re: kotlety mielone z boczniakow
Od: "Tadeusz Smal" <s...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krystyna Chiger" <k...@h...pl> napisał w wiadomości
news:47682d06@news.home.net.pl...
> Użytkownik Tadeusz Smal napisał:
> Surowe grzyby puszczają dużo wody. Ja bym je podsmażyła z cebulą
> i dopiero takie przekręciła przez maszynkę. No i kilka prawdziwych
> grzybów dla zapachu tez by się przydało dorzucić do tej masy.
:)
z surowych nie tylko dlatego aby mniej sie narobic
ale zeby bardziej pachnialy grzybami
:)
jeszcze nie robilem wiec nie wiem jak wwyjdzie
ale porownujac sprawe z rybami
wydaje mi sie
ze bulki powinny wysusszyc mase
:)
ewentualnie grzyby mozna podsuszyc
zostawiajac je na powietrzu
:)
wszystko jeszcze jest do przetestowania
:)
u mnie w okolicy zaglebie produkcyne pieczarek i boczniakow
:)
ja osobiscie wole boczniaki bo sa ostrzejsze w smaku i zapachu od pieczarek
:)
z pozdrowienimi i usmiechami
smal
|