Data: 2005-09-02 12:37:19
Temat: Re: kotlety schabowe
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 2 Sep 2005 13:48:06 +0200, "Basia" <b...@o...pl>
wrote:
>
>U?ytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisa? w
>wiadomo?ci news:ladgh1l7otrrigjbbieb1k009lqq6hl631@4ax.com...
>> On Fri, 2 Sep 2005 13:10:28 +0200, "Basia" <b...@o...pl>
>> wrote:
>>
>> >>
>> >> Sól, pieprz i czosnek. Nie ma schabowych bez czosnku.
>> >
>> >czyli jak usma?? kotlet ze schabu bez czosnku to niby co b?dzie?
>> >
>> >Nie znosz? czosnku i w ?yciu nie jad?am kotleta nim przyprawionego, z
>reszt?
>> >w ?adnej knajpie czy imprezie rodzinnej nie spotka?am si? z po?aczeniem
>> >schabowego z czosnkiem.
>> >
>> >pozdrawiam
>> >Basia
>> >
>>
>>
>> Zaluj Basiu...tzn, jak nienawidzisz to moze nie zaluj, dla
>> czosnkozercow to akurat bardzo pasuje
>
>Krysiu, ja tak zaluje czosnku na schabowym jak Ty sledzia na zakaske;-))
>
>pozdrawiam
>Basia
>
No wlasnie dlatego odwolalam ten zal :))
Pierz a czasem Trys
K.T. - starannie opakowana
|