Data: 2005-09-02 12:39:23
Temat: Re: kotlety schabowe
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 02 Sep 2005 14:03:44 +0200, Krystyna Chiger
<k...@p...pl> wrote:
>Moemi wrote:
>>
>> Przepraszam, ten czosnek to pod jaką postacią (przecisnięty przez praskę?
>> granulowany?) i w którym momencie (w jajku? bułce tartej?)?
>> pozdrawiam
>
>No właśnie, ja czosnek lubię, ale akurat w schabowych go nigdy nie
>jadłam. Za to schab pieczony szpikowany słoniną i czosnkiem - jak
>najbardziej.
>No to jak ten czosnek do kotleta wepchać? :)
Ja czosnek dodaje w sumie pod koniec albo na koncu...zaleznie do
humoru, czasu i innych to w prasterki go ciach i obkladam
kotleta, albo klade na strone druga, kiedy pierwsza sie
smazy...na koniec na patelnie dodaje taki przez praske.
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|