Data: 2002-06-27 09:00:39
Temat: Re: kucharz a noz kucharza
Od: "Krzysztof" <u...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
chyba kiepskawa z Ciebie projektantka - wybacz :-)
kazdy wie, ze jakosc noza uzalezniona jest od tego "do krojenia czego bedzie
sluzyl"
na rynku jest sporo dobrych nozy
zrob plagiat a nie kombinuj bo i tak nic nie wykombinujesz :-)
"patudu" <p...@o...poczta.pl> wrote in message
news:afdah6$it9$1@news2.ipartners.pl...
> Szukam kontaktu z profesjonalnym kucharzem, a nie wiem gdzie takiego
znaleźć. Idealny
> byłby taki, który kroi dużo i profesjonalnie.... A gdyby jeszcze był z
Warszawy....
> Jestem projektantką. Dostałam zamówienie na projekt noża.
> Chciałabym zacząć od konsultacji z kimś, kto kroi i częściej i skuteczniej
i bardziej
> profesjonalnie niż ja.
> Chciałabym pozbierać sobie najpierw te wszystkie "noże marzeń" zanim
zabiorę się do pracy.
> Chciałabym, żeby to był dobry nóż.
> Pomożecie?
> Pozdrawiam,
> patudu.
>
>
>
|