Data: 2013-05-27 10:21:55
Temat: Re: kuchnia koreańska
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka wrote:
> Dnia Sun, 26 May 2013 22:13:40 +0200, krys napisał(a):
>
>> Aicha wrote:
>>
>>> W dniu 2013-05-26 15:41, Ikselka pisze:
>>>
>>>>> Biedne zwierzaki :)
>>>>>
>> http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=JnB
3hNgFKaQ&NR=1
>>>>
>>>> Zjadanych żywcem roślin Ci nie żal?
>>>> :-)
>>>
>>> A kto zjada rośliny prosto z krzaka/gleby?
>>
>> Znaczy w sensie że jakie? Bo ja tam czereśnie, truskawki, jabłka,
>> porzeczki itp to często prosto z krzaka...
>> A w dzieciństwie to nie raz zdarzało się babcin zagonek młodziutkich
>> marchewek opędzlować, wycierając tylko o trawę...
>
> No to już wiesz od Aichy, że jesteś trupożercą - wg niej jesz trupy,
> trupy... 3-]
Askąd! Aicha tylko pytała, kto je prosto z krzaka. Poza tym, co za różnica
(poza smakiem), czy uśmierconą truskawkę zjem natychmiast, czy za parę
godzin i kilkadziesiąt kilometrów transportu?
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|