Data: 2005-06-27 15:52:15
Temat: Re: kuchnia matki karmiacej?
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett napisal(a):
>Marcin E. Hamerla wrote:
>> A ja w piatek kupilem burgul i zastosowalem prosciutki przepis z
>> ksiazki 'Kuchnia arabska". Bardzo przyzwoity dodatek do drugiego
>> wyszedl.
>>
>
>Ja robie tak:
>
>Gotuje burghul w wodzie z dodatkiem soli, az miekki, do przestygnietego
>dodaje troche octu, szczypte cukru, pieprz, garsc posiekanej pietruszki,
>i ogorek pokrojony w kostke. Po wymieszaniu odstawiam na 10-15 minut,
>mieszam i doprawiam jeszcze raz, jesli trzeba.
Pietruszka !! Apage !!!!
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Every day I make the world a little bit worse."
|