Data: 2001-05-10 18:50:10
Temat: Re: marynata na grill
Od: "ssiegmund" <s...@s...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Masz racje.
Poledwica jak "sama nazwa wskazuje" jest miekka.
Jesli jest twarda to znaczy kucharz do niczego.
pozdrawiam,
Slav
Wladyslaw Los <w...@t...com.pl> wrote in message
news:1et7hzn.1313ylg1y3uo00N%wlos@tele.com.pl...
> Orion <o...@h...pl> wrote:
>
> > Uzytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisal w wiadomosci
> > news:1et5ief.don6b91cfmujmN%wlos@tele.com.pl...
> >
> > > Do stekow, zwlaszcza z poledwicy nie stosowalbym zadnych marynat ani
> > > innych tego typu przypraw. Sa miekkie z natury, piecze sie je chwile
i
> > > szkoda smaku miesa.
>
> Widocznie dysponujesz podlej jakosci poledwica.
>
> > Oczywiscie nie jest to konieczne przy grillowaniu. W ostatecznosci
mozna
> > nawet nie piec i spozyc na surowo. Rozmawiamy o SZTUCE grillowania a
> > nie o nawykach konsumcyjnych.
>
> Wybacz, ale dla mnie "grillowanie" bedzie zawsze raczej rodzajem
> rozrywki niz jakakolwiek sztuka. Co innego pieczenie na ruszcie ;-)
>
> Wladyslaw
|