Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia mięso z rekina Re: mięso z rekina

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: mięso z rekina

« poprzedni post następny post »
Data: 2006-11-13 07:21:00
Temat: Re: mięso z rekina
Od: clafoutis <c...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki


rekin tak jak, miecznik czy tuńczyk nie dosmaża sie do końca i wówczas
wyjdzie świetny. jesli zmęczyłeś go na patelni z 15 minut to było to już
po prostu siano.

w zależności od grubości steka od 1 minuty każda ze stron na bardzo
gorącej patelni.

pozdro piotr
>

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
13.11 mlk
13.11 Panslavista
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?