« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!.PO STED!not-for-mail From: "Maria" <M...@T...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: parowar Date: Sun, 30 Jan 2011 08:38:57 +0100 Organization: http://onet.pl Lines: 8 Message-ID: <ii34ib$qg9$1@news.onet.pl> References: <2...@n...onet.pl> <ii1djc$jgv$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 89-77-94-27.dynamic.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1296373131 27145 89.77.94.27 (30 Jan 2011 07:38:51 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 30 Jan 2011 07:38:51 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:334253 Ukryj nagłówki > Ja używam bambusowego parownika który stawiam na niski garnek lub do |
Zobacz także