Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia [prasa] Margaryny Re: [prasa] Margaryny

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: [prasa] Margaryny

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo
-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Re: [prasa] Margaryny
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Reply-To: i...@g...pl
References: <o...@s...intranet.azymut.pl>
<3...@g...com>
<o...@s...intranet.azymut.pl>
<c...@g...com>
<k3ihpm$esq$1@news.mm.pl> <505d8fc0$0$1311$65785112@news.neostrada.pl>
<505d9559$0$1232$65785112@news.neostrada.pl>
<505dec38$0$26710$65785112@news.neostrada.pl>
<1x4xegoe37g4q.1meg3hzr7b1fb$.dlg@40tude.net>
<505f7289$0$1304$65785112@news.neostrada.pl>
<d32utohgn33p$.naspufm309kb.dlg@40tude.net>
<50600397$0$1294$65785112@news.neostrada.pl>
Date: Mon, 24 Sep 2012 21:59:31 +0200
Message-ID: <17x5vdnlxb0t$.uo76tjkvm8zn.dlg@40tude.net>
Lines: 32
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.191.22.83
X-Trace: 1348516867 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 1317 79.191.22.83:49546
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:348398
Ukryj nagłówki

Dnia Mon, 24 Sep 2012 08:54:15 +0200, Qrczak napisał(a):

> Dnia 2012-09-24 00:28, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>> Dnia Sun, 23 Sep 2012 22:35:21 +0200, medea napisał(a):
>>> W dniu 2012-09-23 01:34, Ikselka pisze:
>>>> Dnia Sat, 22 Sep 2012 18:50:06 +0200, medea napisał(a):
>>>>> W dniu 2012-09-22 12:39, Qrczak pisze:
>>>>>> Tu też. Na takie okazje (rzadkie, bo akurat szwedzki stół to jest w
>>>>>> lodówce, a każdy sobie wyciąga z niej, co chce zjeść) po prostu
>>>>>> odkrawam przewidziany do zużycia kawałek masła.
>>>>>> A i tak najbardziej lubię właśnie twarde zimne masło prosto z lodówki.
>>>>>> Takie mogę jeść nawet samo, bez dodatków.
>>>>> Samego to nie, ale na świeżym chlebie świeże masełko - pycha. I też wolę
>>>>> zimne od takiego zupełnie rozciapcianego.
>>>>>
>>>>> Ewa
>>>> Zimne masło nie ma pełni smaku, podobnie jak sery dojrzewajace czy żółte i
>>>> plesniowe - muszą być nieco ogrzane, a nie prosto z lodówy.
>>>
>>> Mam widocznie na tyle delikatne podniebienie, że wystarczy mi część
>>> smaku, by go poczuć. 33333-)
>>
>> Powiedz to koneserom serów i win... tzn ze temperatura nie jest ważna.
>
> Koneserów masła też szukać?
>

Koneserów kuchni - możesz już zacząć.
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
24.09 Ikselka
24.09 Ikselka
24.09 Chiron
24.09 Ikselka
25.09 Maciej Jastrzębski
25.09 Bbjk
25.09 Chiron
25.09 Ikselka
25.09 Ikselka
25.09 Ikselka
25.09 Bbjk
25.09 Ikselka
25.09 Maciej Jastrzębski
25.09 Stalker
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?