Data: 2001-04-02 08:16:58
Temat: Re: problem z masą do ciasta
Od: "kasiek" <k...@w...ps.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
zapomniałes dodac o jakiego typu masy Ci chodzi. serowe? budyniowe? na bazie
masła? a może z bitej smietany? a może śmietanowe?
pozdrawiam
kachna
DD napisał(a) w wiadomości: <9a9bn6$reo$1@slimek.man.lublin.pl>...
>Witam.
>Jestem stałym czytelnikiem grupy. Znalazłem tu wiele ciekawych porad i
>przepisów.
>W chwili obecnej mam problem. Gdy próbowałem robić krem (masę)
>do przekładania ciast, zawsze miałem problemy: a to się zważyła, a to
wyszła
>za rzadka
>i wypływała z ciasta. Nie wiem w czym jest problem.
>Proszę o porady i uwagi dotyczące robienia masy (kremu) do ciast.
>Czy ma znaczenie temperatura produktów? A może kolejność dodawania
>skłądników?
>Z góry dziękuję za odpowiedź.
>Dariusz Drewienkowski d...@p...com
>
>
>
|