Data: 2001-12-06 13:04:18
Temat: Re: przyczyna zakalca?
Od: "Monika" <m...@a...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:9unq13$p04$1@news.onet.pl...
> A sprawdziłaś patyczkiem, czy suche w środku? Ono się strasznie długo
piecze
> jak już jest rumiane to trzeba piec i piec... Może po prostu nie
> dopiekłaś...
> --
> Joanna
> http://jduszczynska.republika.pl
Nie Joasiu, test patyczkowy wypadł pozytywnie. Piekłam jeszcze 15 minut po
tym jak patyczek był suchy. Nie piekłam co prawda 90 minut jak w przepisie,
tylko jakieś 70, ale mój piekarnik nastawiony "na ciasto" wszystkie ciasta
piecze szybciej.
Pozdrawiam,
Monika
|