Data: 2005-09-20 10:23:23
Temat: Re: pstrag w folii
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 20 Sep 2005 12:07:08 +0200, Waćpanna lub waćpan Lukasz, w
wiadomości <news:9d876$432fdf4a$3eb35603$26448@news.chello.pl> zawarł, co
następuje:
> Witam mam pstraga i piekarnik elektryczny nie mam bazylli tymianku itd sol
> pieprz papryka standard.Na gotowaniu zupelnie sie nie znam(co ugotuje jest
> niesmaczne :) ) ale dzis naszla mnie ochota na sprobowanie pstraga nigdy
> wczesniej go nie jadlem.Jak przyrzadzic zeby wyszedl smaczny jaka
> temperatura termoobieg czy nie ? jakie przyprawy z soli pipeprzu papryki
> majeranku chyba tylko to mam :) ile piec ?.
Posol i usmaż, wyjdzie IMO smaczniejszy :)
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
To co w pociągu nazywa się tłok, w knajpie ludzie nazywają atmosferą.
|