| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Kyllyan" <m...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pytanie o Salo... Date: Tue, 30 Aug 2005 07:12:48 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 11 Sender: m...@o...pl@mtower2.mlyniec.gda.pl Message-ID: <df0pso$d1r$1@news.onet.pl> References: <dervs3$7sf$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: mtower2.mlyniec.gda.pl X-Trace: news.onet.pl 1125378776 13371 62.233.233.58 (30 Aug 2005 05:12:56 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 30 Aug 2005 05:12:56 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Response Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:247006 Ukryj nagłówki Sało to po prostu słonina po rosyjsku. Rozumiem, że chodzi o soloną. Przede | |
Zobacz także