| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news2.icm.edu.pl !newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Jowita Kolanowska" <j...@u...org.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku Date: Thu, 15 Jan 2004 14:24:45 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 19 Message-ID: <bu645j$e0k$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <bu4ceq$au2$1@SunSITE.icm.edu.pl> NNTP-Posting-Host: aad240.warszawa.sdi.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1074172918 14356 217.97.83.240 (15 Jan 2004 13:21:58 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 15 Jan 2004 13:21:58 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:186903 Ukryj nagłówki Wziawszy pod uwage, ze pomidory kosztuja od 7 do 10 zl za kg, wyjdzie z tego | |
Zobacz także