Data: 2004-01-15 13:24:45
Temat: Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku
Od: "Jowita Kolanowska" <j...@u...org.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wziawszy pod uwage, ze pomidory kosztuja od 7 do 10 zl za kg, wyjdzie z tego
na pewno bardzo droga potrawa.
Ja zawsze dodaje koncentrat Pudliszek + kielbasa + boczek + duzo majeranku i
wszystko jest pyszne.
Jowita
Uzytkownik "Radek W" <r...@c...pl> napisal w wiadomosci
news:bu4ceq$au2$1@SunSITE.icm.edu.pl...
> Jako poczatkujacy kucharz postanowilem stworzyc moja wlasna fasolke po
> bretonsku..Wlasnie mocze fasole(Jas).Problem polega na tym..czytam juz
> od 2 godzin i wszedzie podaja by dodac przecier pomidorowy.Osobiscie nie
> bardzo przepadam za uzywaniem tego typu rzeczy i planuje dodac pomidory
> bez skorek..prosze o porade czy cos z tego wyjdzie?
> pozdrawiam
> Radek
|