Data: 2001-09-19 10:02:12
Temat: Re: rozmaryn
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Asia Slocka <a...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9o9q1n$m8a$...@n...onet.pl...
> Jest najlepszy do pomidorków:-))))
> Poza tym wszystkie które wymieniłaś poza kurkumą,
> natomast jałowiec mam ale nigdy nie użyłam bo nie wiem do czego.
> Podobnie z cząbrem.
> Mam u używam jeszcze gałkę muszkatołową, wanilię i cukier wanilinowy
> i goździki.
>
Jałowiec jest dobry do bigosu, i bardzo fajny do marynat na grilla, wtedy
się troche rozgniata ziarenka. Ładnie pachnie.
Cząber mam, ale użyłam tylko raz do pieczeni, tak samo było z szałwią.
Wkn
|