Data: 2003-07-05 20:53:17
Temat: Re: rumsztyk, brizol, eskalopki, mielony,bewsztyk, sznycel.....
Od: Konrad Brywczyński <k...@b...tk>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ewa (siostra Ani) N. wrote:
>> Rumsztyk jest siekany...
> Od kiedy do ? :-)
Ja znam tylko takiego, którego się tępą częścią noża sieka i formuje
tymże nożem. Acz właśnie wygoogle'ałem na kuchnia.3miasto przepis
tłuczkowy. Ale ja tłuczka unikam...
http://www.kuchnia.3miasto.pl/2716.htm
--
Konrad J. Brywczyński "ZUS z pewnością jest instytucją
k...@b...tk przestepczą, ale nie można nazwać
www.brywczynski.tk jej zorganizowaną."
GG:1528179 Marek A. Salwa
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|