Data: 2003-05-01 13:54:43
Temat: Re: ry?....-jaki ?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 1 May 2003 15:51:24 +0200, "Lia"
<L...@u...poczta.onet.pl> wrote:
>" Chalek : wrote:
>
>> Ja jako nieklejacy sie dlugi ryz uzywam Britta, taki w torebkach w
>> brazowym pudelku, do zup, ale nie tylko gotuje tez wloski ryz Arborio
>> (swietny na risotto) na przyklad Riso Gallo, czasem tez kupuje
>> Jasmin, czasem dziki ryz, w zaleznosci od potrzeby, ochoty, tego z
>> czym ma to byc itd. chalek
>
>Ehh, ja sie raz pokusi?am o ugotowanie Jasmin, i zapach vel fetorek by?
>taki, ze nie by?am w stanie dogotowac go do konca. Wyl?dowa? w ?mietniku.
>Albo pech, albonadwrazliwy zmys? powonienia :(
a mnie basmati zalatuje kocimi sikami...tylko troszke ale jednak
;)
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|