Data: 2001-12-05 22:06:30
Temat: Re: sajgonki
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "sassanach" <s...@p...fm> napisał w wiadomości
news:9ukvbm$lpa$1@news.tpi.pl...
> >
> Tłukę, tak tłuczkiem w misce, tylko dodawaj ich mało, bo smak zrobi sie
za
> bardzo "oryginalny" i zabije kapuste ;-)
> i uważaj przy smażeniu, bo mi sie kilkakrotnie "posklejały" zanim
> zrozumialam o co chodzi i jak temu zapobiec ;-)
> Życze udanego jedzonka
Jedzonko się udało.
No może nie do końca, ale to pierwsza próba.
Jutro robię te w/g Wkn.
Jeśli chodzi o farsz, to smakował mi bardzo jeszcze nie w sajgonkach, ale ja
już były nadziane, to nie po chińsku smakowały...
aaaa... nie dałam goździków...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|