Data: 2003-09-10 16:12:10
Temat: Re: smazenie omletu
Od: Ti`Ana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 10 Sep 2003 18:04:27 +0200, Waćpanna lub Waćpan *Agnieszka*, w
wiadomości news:<1a8d.000000ab.3f5f4b8b@newsgate.onet.pl> zawarł, co
następuje:
> chce zrobic trzecie podejscie do omletu, wszystko ok, tylko nie umiem go
> usmazayc w calosci. Przypala sie, i w trakcie przekladania na druga storne
> rozwala, rozsypuje na kawalki.
> Jak smazyc? na czym? na jakim tluszczu? prosze o jakies wskazowki, bo
> zaprzestane moich prob... a moje kolezanka robi taaakie pyszne omlety...
Ja smażę na dość małej patelni, na mieszaninie margaryny i masła (kolor).
Przewracam drewniana lopatka...
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
Partia Przeciwników Wątróbki!!!
Zdjęcie imprezowe ;)
http://pyrypy.poznan4u.com.pl/pyrypy.php?state=showu
ser&userid=39040
|