Data: 2001-09-22 22:12:44
Temat: Re: smażnyj syr
Od: "bonox77" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja czesto robie takie cudo i uzywam do tego standartowych zoltych serow,
a do tego najlepsze to chleb smazony na smalcu i wcierany czosnek
maniam
Użytkownik "Hiubi" <h...@k...net.pl> napisał w wiadomości
news:9oj0rr$6ot$1@news.tpi.pl...
> Byłem ostatnio w Czechach (Praga) i zajadałem się tam smażonym serem.
> Jest on tam podawany wszędzie.
> Był to mniej więcej żółty ser w panierce smażony na głębokim tłuszczu.
> Ale jaki ser się do tego nadaje?
> Jak to zrobić, żeby się nie rozpuścił?
> A może to są specjalne gotowe kostki - np. mrożone z hipermarketów :( ale
> nuie wiem, czy coś takiego w ogole istnieje.
>
> Coś ktoś wie o tym cudzie?
> --
> Hiubi
>
>
|