Data: 2001-08-30 05:43:57
Temat: Re: sos sojowy
Od: "Madziar" <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik lukas <l...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9mjmlj$t2o$...@n...onet.pl...
>
> "Jacek" <l...@n...com.pl> wrote in message
> news:9mjeeb$2tl$3@news2.tpi.pl...
> > Użytkownik Wkn <w...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> > napisał:9mj7ep$qm5$...@n...tpi.pl...
> > > do chińszczyzny,
> > nie lubie wiec odpada:-)
>
> wiekszosc marynat miesnych... no glownie chyba chinskich hmm
> poza tym zauwaz ze sa (przynajmniej) dwa rodzaje tego sosu - rzadki i
gesty
> .. ale ktory do czego konkertnie to juz nie pamietam .. kiedys sie
> zaczytywalem w chinskich przepisach .. moge poszperac jak chcesz... (ale
> pewenie nie chcesz :)) )
>
> lukas
>
U mnie właściwie do wszystkiego. Używam głównie grzybowego - jako zamiennika
przyprawy do zup w płynie.
Pawka
|