Data: 2001-02-06 13:41:05
Temat: Re: suflet
Od: "asia" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
GosiaP <p...@a...net> wrote in message
news:3a7fff0e$1@news.astercity.net...
> Witam wszystkich
> Mam taki pomysl, zeby zrbic suflet, ale jeszcze niegdy nie robilam, ani
> nawet nie jadlam nigdzie. Czy wiecie, jak zrobic to cudo, zeby wyszlo
super?
Calkiem niedawno robilam suflet wg przepisu podanego tu przez Jole L-L
(sorry jesli przekrecam imie). Byl to suflet po szwajcarsku, z pieczarkami,
wyszedl bardzo pyszny, faktycznie nie opadal (jak zapewniala Jola). Porcja
na 2 glodne osoby. Nie mam przepisu w tym momencie, ale na pewno znajdziesz
go w archiwum. Watek: suflet po szwajcarsku, zdaje sie.
Polecam, wyprobowany
Asia
|