Data: 2009-10-28 13:51:12
Temat: Re: surówka z białej kapusty - jak
Od: "flower" <f...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Misiek" <p...@o...pl> napisał w wiadomości
news:hc9896$j2o$1@nemesis.news.neostrada.pl...
>
> Użytkownik "bodie kotas" <n...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:hc8vrg$ap0$1@inews.gazeta.pl...
> > witam
> >
> > często jadam obiady w małych barach i spotkałem się z surówką z białej
> > kapusty, która bardzo mi smakuje ale ... ile razy próbuję w domu taką
> > zrobić to wychodzi zwykła sieczka o aromacie liści prosto z pola ... jak
> > się obrabia liście kapusty żeby pozbyć się smaku i zapachu surowizny?
> >
> >
> > Zaznaczam że jak na mój łeb to te konsumowane w punktach
gastronomicznych
> > nie są na bazie kiszonej
> >
>
> Wpisz w wyszukiwarce nazwe "coleslaw"
> POwinno to byc to wlasnie
A, tak, też. Zależy czy jada w chińskich, czy w innych :-)
--
"Żałuj za dowcipy, synu!"
Tytus, Romek i A'Tomek, ks. VIII
|