« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinternet. pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: surowka z pora Date: Fri, 12 Nov 2004 11:32:45 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 10 Message-ID: <cn23ho$74g$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <cn22re$d11$1@korweta.task.gda.pl> NNTP-Posting-Host: s0cfpi.pkobp.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1100255608 7312 194.242.62.14 (12 Nov 2004 10:33:28 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 12 Nov 2004 10:33:28 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:221439 Ukryj nagłówki Ja co prawda robię z jabłkiem, ale czasem również bez. Więc tak: pora |
Zobacz także