Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia surowka z pora Re: surowka z pora

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: surowka z pora

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "Catalyst" <c...@i...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: surowka z pora
Date: Fri, 12 Nov 2004 11:49:46 +0100
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 21
Message-ID: <cn24gc$ar0$1@inews.gazeta.pl>
References: <cn22re$d11$1@korweta.task.gda.pl> <cn23ho$74g$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: ph186.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl
X-Trace: inews.gazeta.pl 1100256588 11104 217.99.154.186 (12 Nov 2004 10:49:48 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 12 Nov 2004 10:49:48 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409
X-Priority: 3
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409
X-User: mitchumi
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:221441
Ukryj nagłówki


Użytkownik "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> napisał w wiadomości
news:cn23ho$74g$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Ja co prawda robię z jabłkiem, ale czasem również bez. Więc tak: pora
> pokroić w poprzek na dość cienkie krążki. Wrzucić na moment do wrzątku,
ale
> wyłączonego. Znaczy zagotować wodę, wyłączyć, wrzucić pokrojonego pora,
> zamieszać i od razu na sito. Przelać zimną wodą, osączyć. Bez tej wstępnej
> obróbki moim zdaniem por jest niejadalny - twardy i piecący (jak mawiały
> moje dzieci). Z kolei jeśli w tym wrzątku będzie za długo to się zrobi bez
> smaku. Do tak przygotowanego pora dodać majonezu. I już. Jak kto lubi
można
> troszkę dosolić, albo dokwasić albo popieprzyć.
> Pozdrówka - Agnieszka
O własnie :)
Taki to por najlepsiejszy jest :)

Pozdr
CAT


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
12.11 tapta
12.11 Kresowiec
12.11 mojra
12.11 Kresowiec
12.11 Krysia Thompson
12.11 Krysia Thompson
12.11 Asiunia
12.11 Asiunia
12.11 Paula
12.11 Netka
13.11 Madee
13.11 Kresowiec
13.11 Krysia Thompson
13.11 Kresowiec
13.11 A.L.
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?