Data: 2005-11-04 13:06:36
Temat: Re: suszona kielbasa
Od: "Kondziorek" <p...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:6kkmm1t56sqoeert5rdqk269f1aiu7abrf@4ax.com...
> On Fri, 4 Nov 2005 13:14:18 +0100, "Kondziorek" <p...@g...pl>
> wrote:
>
> >
> >U?ytkownik "Kot" <t...@g...pl> napisa? w wiadomo?ci
> >news:436B4CA9.7020704@gazeta.pl...
> >> >zaczyna mnie to irytowac po prostu
> >> >Cytat z poprzedniego mojego pstu "...(Powtorze po raz kolejny nie
mowie
> >tu o
> >> >regionalnych potrawach)..."
> >> >
> >> >
> >> A szynka parmenska to potrawa regionalna? A wina burgundzkie? Ej, kazdy
> >> produkt trzeba przeciez GDZIES wyprodukowac...
> >
> >Tak jak najbaardziej szynka parmenska to regionalna (bynajmmniej na
pocatku
> >swojego zywota byla)
> >Kondziorek
>
>
> I slaska...i podwawelska...i tepe
>
> Pierz
> K.T. - starannie opakowana
Dokladnie tak jak piszesz
Slaska wyodzi sie ze slaska
A ze robiona jest w roznych miejscach Polski?
Coz Jak ktos tu juz napisal brak zastrzezen "znakowych" czy tez raczej
nazewnictwa
|