Data: 2005-11-04 16:25:13
Temat: Re: suszona kielbasa
Od: "Kondziorek" <k...@o...bmj.net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dkfkcc$4ag$1@news.onet.pl...
> > czytales artykul na ten temat w Nowinach Gliwickich?
>
> NG nie sa dla mnie autorytetem w tej sprawie.
Nowiny Gliwickie chyba sa autorytetem w sprawie artykulu ktory pisali o
czlowieku zajmujacym sie zawodowo wytwarzaniem wedlin
No chyba ze Ty lepiej tego czlowieka znasz
> > Znasz normy europejskie dotyczace mies i wedlin?
>
> Czy te normy dopuszczają wlewanie wody, czy WYMUSZAJĄ?
Te normy scisle okreslaja ile ma byc konserwantow i wypelniaczy (czyli od
minimum do maximum) i nie dopuszczaja zeby nie uzywac konserwantow i
wypelniaczy czy innych polepszaczy
Nie wierzysz poszukaj sobie
Mnie ten temat juz zmeczyl
Kondziorek
|