Data: 2019-03-08 04:23:36
Temat: Re: świńskie przełyki
Od: Jivanmukta <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 24.01.2019 o 21:45, Gil pisze:
> W KL Kaufland sprzedaja świńskie przełyki. Na tackach obok płucek i
> wątróbki. Czy jest to jakiś delikates po przyrządzeniu i co z tym zrobić
> skoro to jest dopuszczone do spożycia?
> Lubię świńskie nóżki, golonkę i salceson. Mózg uwielbiam jeść smażony na
> świeżo z jajkiem i pieprzem. Płucka też są świetne w pierogach.
> Ale co robic z przełykami??? Podobno to chiński smakołyk !
> Przy chodzi mi do głowy - kroić w dzwonka jak kalmary. Gotowć i
> panierować?
>
>
Mięso to nie żywność. To trupy zabitych żywych czujących istot.
Człowiek, który je mięso albo jest draniem albo idiotą.
|