Data: 2009-02-03 08:02:51
Temat: Re: terminarz przygotowan do imprezy
Od: Steve Adeleke <k...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pieknie dzikeuje za wszystkie rady
Jeszcze zastanawiam sie jak wyliczyc ilosc ciasta na pierogi i farszu
w stosunku do zamierzonej produkcji (zgodnie z sugestia Panslavisty
wyjdzie 50x 10=500 sztuk. Sporo lepienia...
Te pierogi w lodowkach turystycznych to przed czy po ugotowaniu
przechowywac?
no i kwestia zimnych dan pozostaje
salatki jarzynowej, miesa/ryby w galarecie itp....
> Nie podałeś kraju, i pory roku / miesiąca tej imprezy oraz jakiego
> rodzaju (wesele, urodziny itp.).
rodzaj imprezy podalam , ale umknal w natloku informacji- to bedzie
obiad weselny
kraj to UK
impreza w lutym br...
O schabowych wspomnialam
Bigosu sie troche boje bo nigdy nie wyszedl mi jak nalezy..... mimo ze
stosowalam sprawdzone przez wielu wskazowki
|