Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia wloszczyzna Re: wloszczyzna

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: wloszczyzna

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.atman.pl!news.task.gda.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-
online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: PatryCCCja <k...@s...TO_WYTNIJ.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: wloszczyzna
Date: Fri, 25 Jul 2003 14:00:08 +0200
Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl
Lines: 29
Message-ID: <3...@s...TO_WYTNIJ.pl>
References: <bfo8jh$ka6$02$1@news.t-online.com> <bfo9j9$qh6$1@nemesis.news.tpi.pl>
<bfobi8$1qf$1@SunSITE.icm.edu.pl>
<06e201c351d0$9b275740$348a573e@home68z1dftw81>
NNTP-Posting-Host: vx215.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1059134402 28028 80.50.143.215 (25 Jul 2003 12:00:02 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 25 Jul 2003 12:00:02 +0000 (UTC)
X-Mailer: Mozilla 4.79 [en] (Windows NT 5.0; U)
X-Accept-Language: pl,en
X-User: patrycccja
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:166399
Ukryj nagłówki

Barbara Czaplicka wrote:
>
> From: "Kredka" <p...@N...o2.pl>
> > No i wlasnie dlatego sie zastanawialam, jak ja mam zjesc takiego PORA na
> > przyklad :/ Fe!
> > W zupie niech sie gotuje, ale niech mi nie karza tego jesc!!
>
> hihi.. taki z zupy to pewnie, ze niedobry :-))

no, takiego flaka (za przeproszeniem) to i ja bym nie zjadla. ale jak sie
wie jak zrobic, to nie trzeba wyrzucac :)

ja bulion gotuje zawsze tak, ze pora przecinam wzdluz, a pozniej siekam w
poprzek (jak do salatki, tylko nie tak drobno). i to jest sekret sukcesu :)
treszte wazyw wg. uznania, wrzucam wszystko na rozgrzany olej (nieduzo) i
przesmazam az zacznie aromatycznie pachniec.....(przesmazam w tym samym
garze, w ktorym gotuje zupe - nic sie nie przypala :) . w miedzyczasie
opalam cebulke i wrzucam do reszty (czasem mi sie nie chce i ja siekam, a
pozniej smaze razem z reszta). zalewam woda, 30-40 min. i gotowe. pachnie
cudnie :)

naci z mlodego selera (nie myslic z selerem naciowym) tez dodaje do bulionu
(ale daje aromat!), ale juz wyrzucam po ugotowaniu :)

pat
--
vege.pl http://www.vege.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
25.07 Artur Nowacki @ Work
25.07 Kyllyan
25.07 dorka
01.08 Marcin E. Hamerla
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?