Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia z czym pic rum baccardi? Re: z czym pic rum baccardi?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: z czym pic rum baccardi?



« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.task.gda.pl!fu-berlin.de!news.maxwell.syr.edu!cpk-news-h
ub1.bbnplanet.com!news.gtei.net!newscon02.news.prodigy.com!newsmst01.news.prodi
gy.com!prodigy.com!postmaster.news.prodigy.com!newssvr14.news.prodigy.com.POSTE
D!619e3cf1!not-for-mail
From: "Art(Gruby)" <j...@p...net>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: z czym pic rum baccardi?
Message-ID: <c...@4...com>
References: <adllql$nih$1@pingwin.acn.pl> <adlp5n$m5f$1@sunsite.icm.edu.pl>
<3...@n...tpi.pl>
X-Newsreader: Forte Agent 1.91/32.564
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Lines: 26
NNTP-Posting-Host: 64.160.79.138
X-Complaints-To: a...@p...net
X-Trace: newssvr14.news.prodigy.com 1023312761 ST000 64.160.79.138 (Wed, 05 Jun 2002
17:32:41 EDT)
NNTP-Posting-Date: Wed, 05 Jun 2002 17:32:41 EDT
Organization: Prodigy Internet http://www.prodigy.com
X-UserInfo1: Q[R_PJON_RVUB^H]^JKBOW@@YJ_ZTB\MV@BL\QMIWIWTEPIB_NVUAH_[BL[\IRKIANGGJBFN
JF_DOLSCENSY^U@FRFUEXR@KFXYDBPWBCDQJA@X_DCBHXR[C@\EOKCJLED_SZ@RMWYXYWE_P
@\\GOIW^@SYFFSWHFIXMADO@^[ADPRPETLBJ]RDGENSKQQZN
Date: Wed, 05 Jun 2002 21:32:41 GMT
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:111246
Ukryj nagłówki

On Wed, 05 Jun 2002 21:07:48 GMT, l...@w...pdi.net (Dariusz K.
Ladziak) wrote:

ciach

>, Cuba Libre (Coca-cola z
>rumem...).

I kto tu o Przemyslawce mowi...;->>>> - Cuba libre to nie tylko coke +
rum - to przedewszystkim rum , sok z Lime (limonka? po naszemu )
bitters (wyciag ze skorki pomaranczy) i troszeczke coke do koloru....i
kruszony lod oczywiscie


ciach

>A biala, swieza i niedojrzewana to najlepsza jest tequilla - bo
>wszelakie sezonowanie gubi smak agawy.

To juz kwestia gustu ale polemizowal bede - anejo Tequila nie gubi
smaku robi sie tylko bardziej urozmaicona ...mialem pare okazji
poprobowac...
;-))

Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
06.06 Aleksander Kłosiewicz
06.06 Aleksander Kłosiewicz
06.06 Waldemar Krzok
06.06 Aleksander Kłosiewicz
06.06 Dariusz K. Ladziak
06.06 Barbara Czaplicka
07.06 shaa
08.06 robert
08.06 Aleksander Kłosiewicz
11.06 Leszek Olech
14.06 Kasia
14.06 Pararobert
16.06 Pararobert
16.06 Leszek Olech
17.06 marek
Pizza wegetariańska.
Oszustwa hipermarketów.
Młody piernik
Masło - ile cię cenić trzeba?
Mięso puchnie
sliwki - biały osad
Przepraszam Ewę FEniks!
Gotowanie - wiedza czy sztuka ?
Olej palmowy zabija... także głodem!
Krążki kalmarów w cieście - jak?
Monsieur Cuisine - opinie
Dobija mnie reklama
Świnka Grażynka
nie jedzcie mięsa
żywność a charakter
Wreszcie przestanie padać
Pizza wegetariańska.
Trawnik - czarne plamy
piec gazowy wolf sie nie wlacza
Oszustwa hipermarketów.
Takie będą Rzeczypospolite...
Koniec klakierstwa w PE.
Młody piernik
Wiatr nie (p)odpowie.
Rokitnik, kopany. sadzic czy zimowac?
Korzystając z dyskusji o faszyzmie...
dentysta
Masło - ile cię cenić trzeba?
Młodzież olewa!
Mięso puchnie


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X