Data: 2007-09-11 21:48:38
Temat: Re: zamarynowany kurczak... co z nim?
Od: Konrad Kosmowski <k...@k...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
** San.Francisco <s...@s...vp.pl> wrote:
> dzisiaj zamarynowalem na szybko kurczaka (ocet balsamiczny, olej, przyprawy),
Całego zamarynowałeś? Respect. :)
> ale nie za bardzo znowu mam ochote na:
> 1) kurczaka po meksykansku 2) kurczaka po chinsku z warzywami :P
Ale to się chyba tasakuje delikwenta przed marynowaniem. Z chińskich to może po
chińsku ale z orzeszkami? :P
> 3) spaghetti z kurczaka
Makaron z kurczaka?
> Macie jakie pomysly? Mysle cos o sosie smietanowym, ale tego duzo (tzn. duzo
> przepisow), a w dodatku smietana jest tlusta ;P
Może po prostu go upiecz w całości?
--
+ ' .-. .
, * ) )
http://kosmosik.net/ . . '-' . kK
|