Data: 2001-10-31 04:24:26
Temat: Thanksgiving z polskimi potrawami
Od: Ewa Anna Pawlik-Bowman <e...@s...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kochani,
Prosba do Polonii amerykanskiej. Chce zrobic obiad dla mieszanego
towarzystwa polsko
amerykanskiego. Co oprocz indyka i innych drobiowych stworzen mozna
podac: z mies ?
Jesli pieczona szynke to jaka ? Jak to sie tu w USA nazywa ? Za duzo
roznych odmian miesa jak dla mnie. Mam pomysl na zrazy wolowe zawijane
ale ten sam problem: z jakiego miesa ?
Czy w sosie grzybowym zjedza czy tez moze inaczej ?
Czy barszcz czerwony z fasolka jas mozna podac ?
Nie jestem dobra kucharka. Moj maz lubi moje polskie zupy, sznycle,
shabowe i bigos. Wiecej sie nie wysilam.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
Ewa Bowman
|