Data: 2000-08-25 18:09:19
Temat: Zakalce
Od: "XXL" <X...@a...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam bardzo serdecznie,
Podczytuje wasza grupe juz od dluzszego czasu i chcialabym skorzystac z
Waszej rady.
Moze to banalny problem, ale czy ktos moglby mi wyjasnic "istote" zakalca.
Od jakiegos czasu ciasta owocowe wychodza mi tylko z zakalcem (czasem sie
trafi bez). Ogolnie to wypieki udaja mi sie dobrze, a tu nagle te zakalce.
Mam kuchenke elektryczna i z nawiewem i zupelnie nie wiem co moglo by byc
przyczyna owych zakalcow. Zazwyczaj pieke ciasta "z nawiewem". Kuchenke
posiadam od roku i raczej nie jest zla. bardzo prosze o jakies sugestie
pozbycia sie tego paskudztwa, bo moj mezus straci do mnie caly szacunek.
A propos tych kuchenek elektrycznych+nawiew, jaka funkcje wybierac do
pieczenia? Mam instrukcje, ale niestety brakuje w niej dobrych rad, a sa
tylko suche dane technicze.
Bede bardzo wdzieczna za pomoc.
Pozdrawiam
Sylwia
|