Data: 2002-12-12 18:45:41
Temat: co skopałem w bigosie
Od: "lisio" <l...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
HOHOHOHOHOHO!!!!!!!!!
Z świątecznym pozdrowieniem Lisio z Lasu
Słuchajcie moi mili. Wykombinowałem bigos wczora z wieczora. Taki z najlepszych
kiełbach, boczków, przypraw, zeszłorocznych grzybków itp. itd
Mój first tajm bigosowania ......(zawężenie akcji).....
no i na końcu dolałem szklanice wytrawnego chorwackiego wina, i jeszcze bigos
podgotowywałem. Ktoś mi mówił że tą szklanicę to powinienem wlać tuż przed pierwszym
podaniem gotując.....
No ale do rzeczy dzisiaj przy przeżarciu sie kapuchy niestety trochę zjeżdża tym
winem i ma lekko kwaskawy smak - nie wiem czy od kapusty kiszonej (nie było pełne
50/50 kapusty kiszonej z białą)
....no i jakieś sugestie z Waszej strony jakby tu poprawić smak???
--
Pyzdry i podzieki
lisio zabigosowany
Pyrlandia
l...@p...onet.pl
GG 1651349
http://www.poznan4u.com.pl/pyrypy/pyrypy.php?state=s
howuser&userid=3358368
|