następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Xena" <x...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: cytrynówka ze skórek - jak? Date: Fri, 7 May 2010 06:44:58 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 12 Message-ID: <hs0604$qlc$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 78-131-206-20.tktelekom.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="windows-1250"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1273207620 27308 78.131.206.20 (7 May 2010 04:47:00 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 7 May 2010 04:47:00 +0000 (UTC) X-Antivirus-Status: Clean X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843 X-User: xena2007 X-Antivirus: avast! (VPS 100506-1, 2010-05-06), Outbound message X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:327950 Ukryj nagłówki Piłam ostatnio cytrynówkę zrobioną nie z soku, nie z miąższu, ale wyłącznie |
Zobacz także