Data: 2000-05-22 18:55:31
Temat: jak to ma byc?
Od: "Zalewscy" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Chcialabym wiedziec, jaki procent z nas interesuje nie tylko - ile lyzek
czego i w jakiej temperaturze piec, ale rowniez - dlaczego tak, a nie
inaczej? Kto to wymyslil, kiedy zaczeto tak robic i w jakim kraju? Czy
powinnismy dzielic sie nasza wiedza, czy zostawic ja dla siebie i swoimi
wywodami nie irytowac innych? Przyznaje, ze naleze do czesci grupowiczow
szukajacej wytchnienia w milej atmosferze grupy, w jej opowiesciach i
ciekawostkach. Ale przepisy sa takze bardzo wazne, bardzo pomocne, uwagi ze
swiata przydaja sie przy wyjazdach....
Czy sadzicie, ze na grupie powinny przewazac "suche" przepisy, czy wraz z
rozwazaniami na tematy kulinarne?
pozdrowienia
Ula
|