Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pierogi technika wyrobu (pytanie) pierogi technika wyrobu (pytanie)

Grupy

Szukaj w grupach

 

pierogi technika wyrobu (pytanie)

Data: 2004-12-29 12:09:46
Temat: pierogi technika wyrobu (pytanie)
Od: "freda" <f...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki

witam
co zrobic aby robione pierogi po wyjeciu z wody nie byly plaskaczami?
robie cieniutkie ciasto, laduje farszu ile wlezie- surowe sa perkate i
okragłe
ale po wyjeciu z wody masakra same podeszwy :(
jakie znacie sposoby aby zachować kształt i wypełnienie pieroga po wyjeciu z
wody?
pozdrówki
freda



 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
29.12 plitkin
29.12 freda
29.12 gdaMa
29.12 Tatiana
29.12 freda
29.12 freda
29.12 Tatiana
29.12 Marek W.
29.12 Kot
29.12 Tatiana
30.12 freda
30.12 Zinejda
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6