Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Gosia <x...@y...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: wałek do ciasta Date: Wed, 29 Dec 2004 12:03:47 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 5 Message-ID: <cqu2uc$1n2$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: doa195.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1104318220 1762 83.24.108.195 (29 Dec 2004 11:03:40 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 29 Dec 2004 11:03:40 +0000 (UTC) X-Accept-Language: en-us, en X-User: gosialopacinska User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:226616 Ukryj nagłówki Czy możecie mi doradzić jaki wałek jest lepszy: drewniany czy plastikowy. |
Zobacz także