Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia 21 styczeń Włoska zupa cebulowa 21 styczeń Włoska zupa cebulowa

Grupy

Szukaj w grupach

 

21 styczeń Włoska zupa cebulowa

Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new
sgate.onet.pl!newsgate.pl
From: a...@i...pl (Aga)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: 21 styczeń Włoska zupa cebulowa
Date: 21 Jan 2003 11:40:49 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 38
Message-ID: <004f01c2c139$26f9d8c0$0b12a8c0@cicha>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1043145649 31609 192.168.240.245 (21 Jan 2003 10:40:49 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 21 Jan 2003 10:40:49 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-Received: from KobyaiKo (cicha.piekary.net [80.48.161.12]) by poczta.interia.pl
(Mailserver) with ESMTP id 348A180C4 for <p...@n...pl>;
Tue, 21 Jan 2003 11:40:13 +0100 (CET)
X-Received: from KobyaiKo (cicha.piekary.net [80.48.161.12]) by poczta.interia.pl
(Mailserver) with ESMTP id 348A180C4 for <p...@n...pl>;
Tue, 21 Jan 2003 11:40:13 +0100 (CET)
X-Received: from KobyaiKo (cicha.piekary.net [80.48.161.12]) by poczta.interia.pl
(Mailserver) with ESMTP id 348A180C4 for <p...@n...pl>;
Tue, 21 Jan 2003 11:40:13 +0100 (CET)
X-Received: from KobyaiKo (cicha.piekary.net [80.48.161.12]) by poczta.interia.pl
(Mailserver) with ESMTP id 348A180C4 for <p...@n...pl>;
Tue, 21 Jan 2003 11:40:13 +0100 (CET)
X-Received: from KobyaiKo (cicha.piekary.net [80.48.161.12]) by poczta.interia.pl
(Mailserver) with ESMTP id 348A180C4 for <p...@n...pl>;
Tue, 21 Jan 2003 11:40:13 +0100 (CET)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:142866
Ukryj nagłówki

3 duże cebule
1 bułka podsuszana kajzerka
7 dag żółtego ostrego sera
1\2 szklanki śmietany
sól pieprz
6 szklaneg rosołu drobiowego
szczypta suszonego oregano

Cebulę obrać i pokroić w półplasterki
bułeczkę pokruszyć i włożyć do garnka z rosołem.
Gotować na małym ogniu około 2 godzin pod koniec gotowania
dodać kostkę rosołową i przyprawić świerzo mielonym pieprzem,oregano i
jeśli trzeba to solą na każdym talerzu rozetrzeć łyżkę śmietany z
odrobiną zupy talerz dopełnić i posypać żółtym serem.
przepis pohodzi z Kalędarza mistrza kuchni
pozdrawiam Aga

REKLAMA
www.jw.w.pl
.











----------------------------------------------------
------------------
Portal INTERIA.PL zaprasza... >>> http://link.interia.pl/f16ab


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
21.01 walkie!
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?